Halvåret der gik

.
.
Fra februar til juni 2019 har Uppercut Danseteater præsenteret forestillinger og visninger samt deltaget i ikke mindre end 55 engagementer. Her er et udpluk af ”smørrebrødssedlen”.

Februar og marts
… markerede en fantastisk indgang til 2019. Vi var på Danmarksturné med PANIC DAY (med en lille afstikker til Flensburg), og fik en fantastisk modtagelse, hvor end vi kom til. Kig med i vores ”scrap book”.
April
… stod i Aprilfestivalens tegn. Denne gang i Hjørring. Uppercuts ”drenge” var med til at give åbningsshowet i Vendsyssel Teaters flotte nye sal (tillykke med den!) et festligt pust med uddrag af JUST BLAZIN’ – OLD SCHOOL. Vi optrådte desuden med den gode gamle kending BODY PARTS og havde urpremiere på (H)JUL – en juleforestilling for de helt små. JUST BLAZIN’ var også på repertoiret i Hjørring og efterfølgende på en vellykket turne.
Maj
Dansekapellet præsentered for 3. år i træk subURBAN Dance Festival – en international festival for urban dance på Nørrebro, i Bispebjerg, Brønshøj og Tingbjerg. Her deltog Uppercut med PANIC DAY, DIFFERENCES og JUST BLAZIN’ – OLD SCHOOL.
Juni
… havde vi travlt med JUMP; den anerkendte koreograf Ofir Yudilevitch var på besøg i København for sammen med Uppercuts koreograf Stephani Thomasen at sætte gang i prøverne på vores næste store satsning. Vi arbejder videre med alt det gode materiale vi allerede har, i august.

JUMP får premiere den 5. september i Dansekapellet, og skal i oktober og november på turne i Danmark, til Tyskland og Færøerne.

Følg med i prøverne via tagget #JumpWithUppercutFacebook og Instagram. Der bliver også mulighed for at deltage i en konkurrence (starter august 2019)!
 
KØB BILLETTER >>
Gode nyheder
Juni var også de gode nyheders måned; her fik vi nyheden om, at Augustinusfonden har valgt at støtte skabelsen og gennemførelsen af JUMP med kr. 300.671 ...  TAK ;-)

Mindst lige så glade blev vi, da PANIC DAY blev nomineret til Årets Reumert 2019 i kategorien Årets Danseforestilling!
.
.
Årets Reumert Reumert teamet