Kommende produktioner og engagementer

JUMP danseforestilling p AirFloor
.
Uppercut Danseteater springer bogstavelig talt ind i det nye teaterår med premieren på forestillingen JUMP den 5. september. Og det stopper ikke her; vi får også repremiere i december på (H)JUL for de små, og premiere på børneforestillingen TRYL i februar, og.
Junglebyen
Ud over premieren på JUMP i september og den efterfølgende turne senere på efteråret, glæder vi os meget til at være del af Århus Børneteaterfestival med JUST BLAZIN’ – OLD SCHOOL.
Straks derefter får vi premiere på kulturnatforestillingen JUNGLEBYEN – en co-produktion mellem Dansekapellet, talentfulde unge dansere fra Dans i Nordvest og Uppercut Danseteater.

 

HUSK, at JUNGLEBYEN også spiller lørdag og søndag efter kulturnatten!

KØB BILLETTER HER >>

SAMBA – Uppercuts næste helaftensforestilling
… præsenteres ved Teaterforeningsseminaret i Kolding i november. Glæd dig til en forestilling, der handler om at opbygge og udfordre forskellige former for mellemmenneskelige rum i en urban
danseteaterforestilling.
.
Vi undersøger, hvordan kroppen konstruerer fysiske og sociale rum. Vi slipper de vante teaterrammer omkring os og fortætter rummene, vi skaber imellem os. Vi vil vide, hvad det betyder for forholdet mellem publikum og performere. Hvad det betyder for rummet imellem mennesker, når vi genforhandler rammerne for vores samvær. I et nyt, råt og anderledes fysisk forpligtende format, der bryder med den forestillingsramme, som Uppercut plejer at agere i.
… og så bliver det endelig (H)JUL!
Ingen december måned uden en juleforestilling for de små med Uppercut! I år spiller vi for første gang (H)JUL rundt omkring i landet.
I (H)JUL må to seje drenge må finde den ægte juleglæde frem, så hjulene igen snurrer og julen bliver reddet.
Glæd dig til en danseforestilling, hvor (h)juleglæde, opfindsomhed og venskab kan overvinde alt.
JUST BLAZIN’ – Chinese Style
Og så runder vi året af med en 2 ugers jule- og nytårsturné med JUST BLAZIN’ – OLD SCHOOL i Shanghai …