For børn og unge

Noget for enhver smag og alder
Hos Uppercut Danseteater kan du booke forstillinger til alle aldersgrupper.

Nedenfor har vi lavet en oversigt baseret på de forskellige målgrupper.

Tryl

3 - 8 år
I et poetisk univers af farver, lys og forbløffende dans, begiver to venner sig – med en tryllestav - på rejse ind i venskabets magi. Glæden og fantasien er stor, men deres interne konkurrence og misundelse truer med at spolere legen.
Læs mere
Twins

3 - 6 år
De kan ikke tale endnu, eller også taler de forskellige sprog. Men gennem rytmer, trin og mimik opstår der alligevel en dialog. Og et venskab.
Læs mere
(H)jul

3 - 7 år
To seje drenge må finde den ægte juleglæde frem, så hjulene igen snurrer og julen bliver reddet.
Læs mere
Body Parts

4 - 8 år
Body Parts er en humoristisk danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af breakdance og moderne  dans.
Læs mere
Just Blazin' - Old School

8 år og opefter
Med funky urban dans til swingende jazzmusik leverer Uppercut Danseteater en relevant forestilling for fuld udblæsning, om kammeratskab, optimisme, drømme og nederlag.
Læs mere
Crash

8 år og opefter
I CRASH kolliderer syv top talentfulde mandlige dansere på tværs af nationale grænser i et værk, der handler om kulturmøder, gensidig forståelse og sammenstød.
Læs mere
Panic Day, Jump & Differences

12 år og opefter
Til de unge kan du vælge mellem flere aktuelle temaer: Om frygten for at fejle (PANIC DAY) kontra at finde modet til at springe ud i livet (JUMP). Differences handler om mødet mellem forskellige kulturer.
Læs mere om Panic Day, Jump & Differences