Humanoid

.
VARIGHED: Ca. 45 minutter
DEBAT: Ca. 20 minutter
MÅLGRUPPE: 12 år og opefter
.

.

Bliver robotten vores nye næste?

Har du nogensinde set "Westworld” eller "I, Robot" og spekuleret på, hvordan det ville føles at møde en menneskelignende robot i virkeligheden? Nu kan du komme uendeligt tæt på at opleve dette scenarie, når Uppercut Danseteater præsenterer den interaktive soloforestilling HUMANOID.
.
I sin programmerede stræben efter at være menneske, undersøger humanoiden Vera (spillet af electric boogie-danseren Julie Kunz fra Offspring Production), hvad menneskelighed er, og hvordan hun kan adaptere menneskets kvaliteter. I og med at Vera er udstyret med kunstig intelligens, kan hun nemlig blive gradvist klogere, og tilpasse sig de miljøer, hun begår sig i.
.
Robotten Vera er et produkt fra en fiktiv humanoidproducent, RobotCare, som laver sociale robotter, der skal aflaste mennesket og stimulere dets sociale behov. Forestillingen fungerer som RobotCare's demonstration af deres nyeste produkt. En demonstration der præsenterer - og ligeledes afvikles af - kunstig intelligens.
.
Spørgsmålet er: Hvilke funktioner er det egentlig tilforladeligt at overlade til robotter og hvilke skal vi lade mennesket varetage? Hvad mener du?
.
Se forestillingen og del dine tanker med os i den efterfølgende talk.

HUMANOID får premiere den 25. september 2020.
.
Medvirkende

IDÉ, KOREOGRAFI & DANS
Julie Kunz

KOREOGRAFISK KONSULENT
Stephanie Thomasen

DRAMATURG

Betina Rex

MUSIK

Acustic

SCENOGRAF
Ane Katrine Schyth KjærHUMANOID er støttet af Augustinusfonden, SparNord Fonden og Statens Kunstfond
.
.
.
....