PLEJER ER DØD Samba - anmeldelser

KLIK PÅ MEDIELINK FOR AT LÆSE ANMELDELSER I FULD VERSION
.
”Man har svært ved at forestille sig en mere sprudlende start på trilogien. PLEJER ER DØD: SAMBA favner dyret i mennesket - og gør det både med ømhed, intelligens og humor. Samtidig befæster forestillingen UPPERCUT DANSETEATERs position som det mest vitale dansekompagni i Danmark lige nu.”
- Michael Søby, CPH Culture 
-
-
-
"Der skal lyde et stort bravo til alle medvirkende på SAMBA. De satte sig selv en svær opgave, der nemt kunne være endt galt. Her er det dog genialt. Forestillingen er veludført, konceptet gennemført, og Uppercut Danseteater gør det, de er allerbedst til. SAMBA er en modig forestilling, der stiller de rette spørgsmål og efterlader én betaget, eftertænksom og rimelig blown away. Det er ikke en af de forestillinger, man sådan lige glemmer. Og tak for det i en tid, hvor kunsten har svære vilkår, og hvor vi alle trænger til at få vendt vores hverdag lidt på hovedet."
- Ida Spedtsberg, Ungt Teaterblod
-
-
-

”Det hele føjes sammen i en helhed af stor virkning, storartet udført og nederdrægtigt aktuelt. Selv med afstand på rundkredsens stole bliver forestillingen et tæt oplevelse.”
- Knud Cornelius fra Frederiksborg Amts Avis
-
-
-
"’Samba’ lægger ikke fingrene imellem. Det er en brutal forestilling med et globalbekymret budskab om verden lige nu – en modig danseforestilling med internationalt potentiale."
- Anne Middelboe Christensen, Teateravisen
-
-
-
 "Det er virkelig fem stærke scenekunstnere, man oplever i svinestien i ”Samba”, hvor magtbalancen hele tiden skifter. Man kan få associationer til både Orwells ”Kammerat Napoleon” og Goldings ”Fluernes Herre”."
- Vibeke Wern, Danstidningen
SAGT OM PLEJER ER DØD Samba … PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM
"Overdådigt svineri med sødme og rytmer ❤️"
- Grethe Olsen
-
-
-
”Samba overrasker for 'plejer er død'
Så herfra lyder veltilfredse grynt og 6 krøllede grisehaler indkasseres . Det er verdensklasse🐷🐷🐷🐷🐷🐷👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍
- Lotte Kristensen
-
-
-
”Svinegodt!”
- Gunilla Lind
-
-
-
”Det var en ypperlig oplevelse, som vi har brugt hele vores aften på, at tale om. 
❤️ tak og vi giver jer 6 af de største 🐽🐽🐽🐽🐽🐽 . Sådan en oplevelse kan ikke fortælles, den skal ses i Samba samvær ❤️💋”
- #andemor
-
-
-
"Som publikum’er er det livsbekræftende at opleve fremragende dansere og ikke mindst en dansende multi-musiker udstråle ultimativ glæde ved igen at kunne udøve deres metier sammen live med et (desværre begrænset) publikum. Håber denne forestilling må blive vist for flere senere, og glæder mig meget til de kommende to dele af trilogien."
- Gunnas Gejlstrup
....
-
-
-